Ontdek het 'Lekker-in-je-vel'

Ontdek het 'Lekker-in-je-vel'

Product alert✨ Lekker in je vel- spel.

Een beter naam kan ik me echt niet bedenken voor dit nieuw product. Maar nog beter dan de naam, zijn de dertig (30!) dubbele affirmatiekaarten en reflectievragen samengebundeld in een kleurrijk pakket om bij te dragen aan een positief zelfbeeld bij kinderen. Hier bij Cargo Confetti rollen we de rode loper al uit voor dit product.

Christina van het bedrijf Kieskleurig ontwierp het spel en ze legt uit dat de affirmaties hardop uitgesproken moeten worden. Nog beter als dit voor een spiegel gebeurt. Door het regelmatig uitspreken van deze positieve gedachtes en met behulp van de reflectievragen op de achterkant kunnen opvoeder en kind samenwerken aan meer zelfvertrouwen en weerbaarheid.

Het idee achter de affirmatiekaarten is misschien niet nieuw maar wat dit product wel uniek maakt, zijn de illustraties van kinderen met verschillende geloofsovertuigingen, etniciteiten, lichaamstypen en met of zonder beperkingen. En zelfs in dat laatste is meer variëteit dan alleen de aanwezigheid van een rolstoel. Het ‘Lekker in je vel- spel’ is helemaal geschikt voor thuis, in de klas of groepspraktijken die zich ontfermen over de ontwikkeling van het kind.

Bestellen doe je hier

Terug naar blog

1 reactie

Kunnen de reflectievragen gebruikt worden in de kleuterklas?

Ines

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Sinterklaasbloeken die wij wel willen lezen

1 van 3