About

Hoi, Ik ben Zarissa en deze confetti-bommetjes zijn Rynn en Roan. Ik had nooit gedacht dat ik de titel ‘shop owner’ zo snel zou toevoegen na het behalen van mijn meest begeerde functie: ‘mama’. Maar kinderen hebben een onverklaarbaar talent om je uit je comfortzone te doen stappen. Bijvoorbeeld wanneer je naar een wildvreemde stapt om een speelafspraakje te maken of in mijn geval: het schrijven van een kinderboek na jaren uitstel.

Foto: Arno Briers


Het is bijna niet te geloven dat het verhaal achter Cargo Confetti begon met een simpele ‘Er was eens…’. Maar ik fantaseerde er op los. Over een wereld met dansende bomen en pratende dieren. Over een wereld waar meisjes dé superhelden waren. En over een wereld waar zwarte en bruine jongens, zoals die van mij, ook op wonderbaarlijke avonturen gingen. Het begon bij het neerpennen van een wereld waarin mijn kinderen zichzelf terug konden zien. Maar het idee kreeg poten en al gauw wilde ik meer dan alleen hun verhaal schrijven. Met dit intens verlangen ging ik actief op zoek naar kinderproducten, die een weerspiegeling zijn van de leefwereld van kinderen. 

De producten op Cargo Confetti zijn liefdevol ontworpen en met zorg gekozen zodat kinderen van kleur, met of zonder beperking, van verschillende culturen of familiesamenstellingen zichzelf kunnen identificeren.

 

Cargo Confetti in de media