Samenwerkingen

Wil jij met mij samenwerken? Dit zijn een paar verschillende manieren waarop we kunnen samenwerken.

  Cargo Confetti op locatie

   Wil jij Cargo Confetti bij jouw evenement? Dat is perfect mogelijk. We zijn al aanwezig geweest op boekenbeurzen, netwerkevenementen en festivalmarkten.  Omdat we geen fysieke locatie hebben, geniet ik van evenementen waar ik mijn enthousiasme over het Confetti aanbod kan delen met bezoekers.

   Voorlezen

   Hou je van knuffels? Of geef je liever een high-five? Vind je het leuk als iemand aan je haar komt of liever niet? Je kind leren wat gezonde lichaamsgrenzen zijn, is belangrijk omdat het daardoor een gevoel van eigenwaarde, zelfvertrouwen en bepaalde verwachtingen over wat wel en niet aanvaardbare aanrakingen zijn kan ontwikkelen. Ik lees dan ook graag voor uit mijn kinderboek 'Liever niet' en spreek met kinderen over het aangeven van grenzen. Na het voorleesmoment kunnen de kinderen knutselen aan een web van vijf, waarbij ze kiezen wie de vertrouwenspersonen in hun omgeving (web) zijn.

   Workshop representatie en diversiteit in jeugdliteratuur

   Kinderen vormen heel jong een beeld over zichzelf, anderen, de samenleving en hoe zij daarin passen. Met behulp van goed gekozen, inclusieve jeugdliteratuur krijgen ze de kans om een sterk gevoel van identiteit en eigenwaarde te ontwikkelen. Maar wat maakt een boek inclusief? Waarop moeten we letten bij diversiteit in jeugdliteratuur? In deze workshop gaan we in op het belang van representatie, wat diversiteit in jeugdliteratuur betekent en hoe we dit kunnen vertalen naar onze boekenkast. Na afloop kunnen deelnemers ook enkele boeken aankopen die tijdens de lezing werden belicht.

   Voor wie?

   Dit is een workshop voor ouders, mensen met pedagogisch beroep, professionals, collectievormers en iedereen die interesse heeft in hoe je meer diversiteit, inclusiviteit in je (jeugd)boekenkast of die van je kinderen kan aanbrengen.   Contactformulier