Testimonials

Ik kwam jouw profiel tegen via iemand op Instagram. Het boekje vond ik super leuk aangezien mijn zoontje half Afrikaan/ half Belg is, vind ik het belangrijk dat hij opgroeit met verschillende boekjes, films,… waar hij zichzelf in kan herkennen. Het is niet altijd even gemakkelijk om boekjes te vinden met personages van andere origine, dit was dus perfect.

- Lisa -

 

Ik heb cargo confetti via een vriendin ontdekt. En was meteen verliefd op de popjes. Ze waren een cadeau voor vrienden die net kindjes hebben gekregen. De baby's zijn nog jong dus kan nog niet veel over hun ervaring met de popjes delen. Maar ik vind ze prachtig gemaakt. En vind representatie belangrijk. Zwarte popjes zijn niet gemakkelijk te vinden. So thanks!

- Naomi -

 

De juffen waren echt super positief! Dit is zeker iets dat we jaarlijks gaan herhalen. Btw dat boekje van de Neehoorn is geweldig. Wij hebben er hier thuis al zo hard mee moeten lachen.

- Gingia -

 

Cargo Confetti is de perfecte shop voor die eerste ervaring. Het is allemaal zo makkelijk te vinden voor de kleine kids. Ik kocht de tinten bruine potloden voor mijn nichtje. Iets dat ik als kind zelf enorm leuk zou vinden. Ik kocht er ook nog een leesboekje bij dat we samen voor bedtijd kunnen doorbladeren. Het is zo fijn om te zien dat ze zich kan herkennen met het karakter van Kiki.

 

- Britthney -